Останнім часом я все більше думаю про те, як поліпшити видимість сайту в пошукових системах. Одним із ключових моментів у цьому процесі є розуміння, чим відрізняється твій ресурс від інших. Але як саме визначити, хто є твоїм справжнім конкурентом у пошуковій видачі? Чи існують дієві підходи для аналізу ринку, які допоможуть визначити слабкі й сильні сторони свого сайту? Буду вдячна за будь-які корисні поради чи інструменти.
top of page
bottom of page
Якщо ви хочете зрозуміти, хто ваші конкуренти в пошуковій видачі, це можна зробити кількома способами. По-перше, варто подивитися, хто займає топові позиції за основними ключовими словами, які ви використовуєте на своєму ресурсі. Це дасть вам розуміння, хто безпосередньо змагається за увагу тієї ж аудиторії. По-друге, можна скористатися спеціальними інструментами для аналізу конкурентів, які дозволяють точно визначити, з ким вам доведеться боротися за першість у пошуку. Більш детально читайте тут про те, як правильно визначити конкурентів у пошуковій видачі https://proseo.kiev.ua/stati/yak-vyznachyty-svoyih-konkurentiv-u-poshukovij-vydachi/ Упевнений, що вам знадобиться дана інформація, беріть собі на замітку.